Søg
  • Janniche Vistesen

Kan en kæreste-weekend give ny benzin i kærlighedstanken?

Er jeres forhold gået lidt i stå? Er kedsomhed og forudsigelighed begyndt at tære på kærligheden? Mange af os kan nærmest ikke huske, hvornår vi prioriterede forholdet sidst, og vi behøver måske et friskt skud i den efter hånden lidt tørre forelskelse. For hånden på hjertet, ville du blive overrasket over at blomsten i vinduet er visnet, hvis du ikke har vandet den i flere måneder?

En god måde at kickstarte romantikken i parforholdet på, kan være et romantisk weekendophold, som nu pludseligt er blevet muligt igen. Hvem der henter børn, går ud med affald, laver mad eller tømmer opvaskemaskinen, bliver ligegyldigt i et par dage. I stedet kan i bruge all jeres tid og energi på at nyde hinanden.

Husk bare at afstemme forventningerne med hinanden. Hvis en af jer vil at I skal være helt alene, spise en romantisk middag i stearinlysets skær og bagefter elske i flere timer, mens den anden forventer oplevelser og eventyr (også udenfor sengen), så er der risiko for at begge to bliver skuffede og frustreret!

De behøver heller ikke være noget der kræver en hel weekend, en masse penge eller den store planlæggelse. En romantisk aften hjemme, tage ud og spise, picninc i det fri eller måske en tur væk fra jeres vante omgivelser? Det vigtigste er at i har tid sammen, prioriterer hinanden, slukker for mobilen og er tilstede i nuet.

Føler du at der er et langt skridt til at genfinde genfinde intimiteten og nærværet, Og planlægge en kærestedag/weekend? Måske har i behov for lidt hjælp og coaching udefra?

Uanset hvor i befinder jer, er jeg her for at hjælpe jer på vej i den rigtige retning! Send en besked enten her på hjemmesiden eller kontakt mig telefonisk, hvis i har nogen spørgsmål eller vil booke en tid.

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle