Søg
  • Janniche Vistesen

Janniche´s private Blog i Coronatiden

Opdateret: 6. maj 2020

God morgen Danmark -Mandag morgen!


Hvordan har din weekend været?


MIN har på mange måder kontrastfyldt og med mange følelser. .og midt i alle følelserne og rammerne med venner og familie ”dukkede SCHUBIDUA ” tilfældigt op over højtaleren med nummeret ”DANMARK”- teksten ramte mig lige i hjertet- bum bum (familie og venner var gået i seng).. og jeg græd og græd tog mig en ordentlig sund tudetur! Min rigtig gode veninde havde lige mistet sin mor, jeg tænkte på min egen far jeg mistede som 19-årig ( og elskede sit fædreland), en søster der bor flere tusinde km væk og står i en svær skilsmisse– verden som den er forandret… JEG ElSKER DIG DANMARK, mit fundament, min tryghed, min overbevisning, carlsberg, røde pølser, remoulade, ristede løg, syltede agurker, rugbrød, tarteletter, leverpostej, stegt flæsk og persille sovs.. jeg har forladt dig utallige gange, men altid vendt tilbage til dig… jeg savnede dig Danmark , og i denne tid er jeg især taknemlig og glad for at det er lige her jeg er!

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle